اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم
وزیر کشور فرانسه خبر داد:

کنترل شدید مرز‌های فرانسه برای مقابله با ایدئولوژی اسلام‌گرایی افراطی

وزیر کشور فرانسه در مصاحبه‌ای با اتخاذ مواضع اسلام‌هراسانه، از کنترل شدید عبور و مرور در مرز‌های این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 02
کد خبر: ۶۵۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر «جرالد دارمانین»، وزیر کشور فرانسه روز دوشنبه در مصاحبه با یک شبکه خبری فرانسوی از کنترل شدید عبور و مرور از مرز‌های این کشور خبر داد.

به نوشته خبر‌گزاری اسپوتنیک، دارمانین در این مصاحبه گفت با توجه به حوادث اخیر در فرانسه، دولت عبور و مرور از مرز‌ها را به شدت کنترل خواهد کرد.

وزیر کشور فرانسه در این خصوص گفت: «ما [مرزها] را بیشتر کنترل خواهیم کرد. من در جریان آخرین نشست دفاعی، این موضوع را به نخست وزیر [ژان کاستکس] و رئیس جمهور [امانوئل مکرون] پیشنهاد دادم.»

دارمانین در ادامه اظهارات خود مدعی شد که این اقدام در درجه اول به منظور مقابله با ایدئولوژی اسلام‌گرایی افراطی است و برای مقابله با حضور افراد خارجی‌ در فرانسه در‌نظر گرفته نشده است.

با این وجود وی افزود: «تروریسم هیچ ربطی به ملیت یا رنگ پوست افراد ندارد.»

اظهارات اسلام‌ستیزانه امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه پس از اقدام یک معلم تاریخ فرانسوی در نمایش کاریکاتور موهن از پیامبر اکرم (ص) و اصرار ماکرون در ارائه لایحه‌ای ضداسلامی سبب شده تا فرانسه روی خط تنش و ناامنی قرار بگیرد.

تاکنون در بسیاری از کشورهای اسلامی پرچم فرانسه و عکس رئیس‌جمهور آن آتش زده شده یا در برابر سفارت این کشور، تجمعاتی برگزار شده است و مسلمانان خواستار عذرخواهی رسمی مقامات فرانسوی شده‌اند.

همچنین در بسیاری از کشورهای اسلامی پویش تحریم کالاهای فرانسوی به راه افتاده که این اقدام موجب هراس مقامات این کشور اروپایی شده است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار